hun eng deu

Szakképzési együttműködések a Tudás-Park projekt eredményeképpen


2016-02-09

2015. november 25-én ünnepélyes keretek között zárult le a Tudás-Park projekt. A zárórendezvényen került bemutatásra a projekt eredményeképpen létrejövő befektetési honlap, valamint kerültek aláírásra a jövőbemutató szakképzési együttműködések a partnerségben résztvevő kis- és középvállalkozásokkal.


2015. november 25-én Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Pécsi Tudományegyetem, a Pécs- Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt., valamint a partnerségben érintett vállalkozások vezetőinek részvételével zajlott le a Tudás-park projekt zárórendezvénye.

A rendezvényen a konzorciumi partnerek bemutattatták a projekt eredményeképpen létrejött kutatásokat, jövőben mutató tanulmányokat, továbbá a város új befeketés ösztönzést célzó honlapját.

A rendezvényen történt meg, a projekt céljaként kitűzött ,a konzorciumi partnerek és a városi kis-és középvállalatok között létrejövő együttműködési megállapodások aláírása, mely célja a régió gazdaságának közös erővel történő fejlesztése, valamint jövőben sikeres és közös projektek lebonyolításának előkészítése.

A rendezvényen került sor továbbá a sikeres befektetés ösztönzés alapfeltételeként megfogalmazott képzésfejlesztési együttműködés aláírására a Pécsi-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, Baranya Megyei Önkormányzat, Pécsi Szakképzési Centrum, a Baranya Megyei Kormányhivatal és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Pécsi Tankerülete között.

A zárórendezvényről készült helyszíni riport az alábbi videóban 4:35-től megtekinthető: